Digitalscouting.de is a media partner of 5th Annual Blockchain Life 2020 on April 22 – 23, 2020 in Moscow.

Blockchain Life 2002 is the 5th annual event on Blockchain, Cryptocurrencies and Mining in Russia and Europe. On April 22-23 it welcomes more than 5000 participants from 70 countries.

Use our 5% discount code: digitaldiscounting 5%

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.