Digitalscouting is a media partner of Insurance Innovators: Frauds and Claims March 11, 2020 in London.

Insurance Innovators: Fraud & Claims features two co-located events for fraud and claims professionals – Insurance Innovators: Fraud and Insurance Innovators: Claims – where, under one roof, you can learn from senior representatives from every important industry player.

Sessions include the latest technology trends, addressing the shifting regulatory landscape, exploring how to create a collaborative cross-department culture and demonstrating how to create an excellent customer experience. Workshops, presentations and panels are packed with speakers from AXA, AXIS Insurance, Aviva, Direct Line Group, Zurich and more – there’s something for everyone.

Use discount code IIFCDS to get 25% off the final ticket price.

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.