Saturday, October 16, 2021

Digitalscouting is a media partner of The Magic of Innovation (MOI) – Insurance Innovation Day

Digitalscouting is a proud media partner of this year’s Magic of Innovation (MOI) – Insurance Innovation Day happening on August 18 to 19, 2020.

We’re super excited for this year’s “LIKE A MOVIE” theme mixed with jam-packed great speakers like Désirée Mettraux of OCC Assekuradeur, Amber Wuollet of Bold Penguin, Bastian Kunkel of Versicherungen mit Kopf, Kobi Bendelak of InsurTech Israel, Florian Graillot of Astorya.vc, Patrick Kelahan of H2M Insurance Elephant, Hugues Bertin of Digital Insurance LatAm, Roger Peverelli of DIA especially our very own Dr. Robin Kiera who will speak virtually about “Insurance is good – why we keep it a secret?”.