Digitalscouting is a media partner of GLOBAL INSURTECH SUMMIT 2020

Digitalscouting is a media partner of GLOBAL INSURTECH SUMMIT 2020 on October 21 to 22, 2020 in Istanbul Turkey.

Think digital. Think innovation, technology, smart solutions, insurance, customer care. Now think how embracing the digital technology in insurance will produce change.

Come, join, see, feel, connect, discuss, learn.

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.