Media partner of DIA 2018 munich – AND 200 EUr off

We are honored to be a media partner of the DIA 2018 in Munich October 17th and 18th. We are also excited to spread the good news to everyone so here is the discount code: 200DIA2018MROBINKIERA Apply the codes at DIA Munich 2018 website when you’re buying your tickets. Oh, by the way, the code is unlimited!

Disclaimer: We don’t participate in any way in ticket sales, it’s just saying thank you for supporting us.

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.