Media Partner of MERIT Summit Vienna

Digitalscouting.de is a media partner of MERIT Summit Vienna on 16th and 17th of January 2019.

We’re giving away 3 passes for C-Level HR positions at no cost – just shoot us a message.

For delegates, here’s a personalized 15% Discount code for you: Digitalscouting15

Disclaimer: We don’t participate in any way in ticket sales, it’s just saying thank you for supporting us.

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.