Digitalscouting is a media partner of TECH Conference Europe 5 May 2020 Tallinn (Spring edition)

PICANTE TECH Conference Europe is designed to bring together innovation with compliance via several panel discussions and exclusive keynote presentations which are always attended by the top leading and emerging European Startups, SMEs and Large Enterprises.

Use our 10% Discount Code: DigitalScouting10

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.