Friday, September 17, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of Blockchain Life 2021 Forum

Blockchain Life 2021 is the 7th international forum on blockchain, cryptocurrencies and mining, taking place on October 27-28 at the Music Media Dome – one of the world’s most innovative venues. More than 5,000 participants attend the forum each year.

Among the Forum’s participants and exhibitors are the world’s largest industry companies, government leaders, private investors and funds, representatives of notable startups and cryptocurrencies, blockchain developers, major players of the mining industry, and many others.