Saturday, July 31, 2021

Digitalscouting is a media partner of China Insurance Digital & AI Development 2020 (CIDA2020)

Under this critical transformation node, the China Insurance Industry Digitalization and Artificial Intelligence Development Conference will be held in Grand Mercure Shanghai Century Park,China from July 15th to 16th, 2020.

At that time, more than 400 people from traditional insurance groups, insurance technology companies and Internet insurance companies will gather, Third-party Internet insurance platforms, insurance brokerage companies, and financial and insurance consulting institutions in the fields of chairman, president, CEO, managing director, general manager, COO, CTO, CIO, vice president, big data scientist, artificial intelligence expert, The general manager and partners of the business department attended.