Friday, September 17, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of Commodities Trading 2021

Covid 19 has led to unprecedented market volatility and changing consumer demands.  This coupled with digital transformation, energy transition and an intense geopolitical landscape. 2021 changed the face of the industry forever

A global shift toward environmental accountability, major technological disruptions and unexpected economic activity are all creating exciting opportunities and stark challenges for trading houses, investors, producers, traders, buyers and governments alike.

Reuters Events: Commodities Trading 2021 (9-10th November ) will unite industry leaders and experts who are challenging what’s possible and developing innovative and responsible solutions to deliver a better global commodity trading system.