Friday, September 17, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of Crypto World 2021

EDUCATION focused, Crypto World 2021 is a global crypto conference bringing together the world to learn, engage, and take part in a once in a century disruptive advancement in technology and finance.

Crypto World 2021 will be held on November 10th & 11th and is a dual track conference. One track is catered to beginners and an advanced track, running simultaneously, is catered towards advanced crypto investors, developers, and experts.

The world’s top experts, leaders, enthusiasts, founders, and investors will be discussing all things crypto, defi, finance, investing, and blockchain in a high-quality, unbiased educational format.