Friday, September 17, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of Future of Digital Onboarding and Customer Experience Summit 2.0

Future of Digital Onboarding and Customer Experience is a 2-day networking event which will be hosted on 1st and 2nd December 2021 Hilton London Canary Wharf at London, United Kingdom. It is an event with revolutionary Keynotes, Case Studies & Panel Discussions. This unique industry forum, composed of high profile delegates who are the key decision makers from the biggest Organizations, Innovative Startups, Governments and Universities around the globe, aims to discuss the challenges and explore best-practices to optimize the Digital Onboarding, Customer Experience and Identity Management processes.