Digitalscouting is a media partner of ICT SPRING EUROPE 2020

ICT SPRING EUROPE 2020 happening on September 15 to 16, 2020.

ICT Spring is a global tech conference hosting an array of international professionals. It offers the participants a unique opportunity to deepen their AI knowledge, capture the value of the fast-growing FinTech, drive innovation in the Supply Chain industry, pierce the secrets of IT Security and explore the impact of Space technologies on terrestrial businesses. All this through high-level conferences, exhibitions, and demonstrations of the latest tech trends and Innovations. ICT Spring is also the perfect place to network with peers and future business partners.