Saturday, October 16, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of ICT Spring Europe

ICT Spring is a conference hosting an array of international professionals. The aim of ICT Spring is to encourage emulation, and networking between business decision-makers, innovation managers, startups, researchers and venture capitalists at a European scale. It is a two-day yearly event held in Luxembourg City, which is dedicated to exhibiting and demonstrating the latest relevant trends and innovations and discussing their impact on society and the working world.