Saturday, July 31, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of INSURANCE INNOVATORS DIGITAL SUMMIT

Digitalscouting is a media partner of Insurance Innovators Digital Summit, a live stream event with two (2) episodes per week throughout November.

Streaming live throughout November, hear from 100+ international speakers, take part in live chats and Q+As, and network with 2000+ attendees, from wherever you are in the world at Insurance Innovators: Digital Summit. Across 8 episodes, industry leaders from around the world will come together to debate new ideas, unpack the latest trends, set agendas and build collaborative partnerships. Get your ticket now and be part of the community shaping the future of insurance this November.