Saturday, October 16, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of Intelligent Onboarding and Experience Summit

According to Fenergo, one in three (36%) financial institutions have lost customers due to inefficient or slow onboarding and 81% believe poor data management lengthens onboarding and negatively affects the customer experience. In order for organizations to thrive in this post-pandemic digital age, efficient customer onboarding has to be an overwhelming priority. Leveraging technologies such as AI & ML (for assisted onboarding & analytics), Biometrics (includes face ID, fingerprint, voice recognition, iris scanning), and DLT (Blockchain for KYC) will determine long-term customer loyalty and retention. Early adopters are already writing their success stories and redefining the baseline for customer expectations.

This virtual summit brings together key decision-makers to explore the latest research, tools, and services that are transforming digital onboarding practices & enhancing customer experience.