Digitalscouting is a Media Partner of TECH Conference Europe Summer Edition

Explore the latest insights from the world of AR/VR, Artificial Intelligence, Blockchain and Fintech!

The event gathers developers, CEOs, managers and compliance experts from several industries and the main focus is Augmented and Virtual Reality. Artificial Intelligence, Blockchain and Fintech. The experts will touch base on subjects such as Education, Training, Security and Privacy, Legal Matters, Gaming, Animation, Health, Wellness, Smart Cities and Mobility and many more.