Digitalscouting is a Media Partner of the Future of Insurance Canada

The Future of Insurance Canada 2021 (August 24-25, Online) unites CEOs and C-level executives to transform change into growth.

Insurers have been masters of resilience for years but now is the time to use these skills to go from simply surviving to thriving, by reinventing insurance as we know it.

Providing carriers with strategies to transform trends and risks into opportunity and improved customer experience, this event will gather the ‘agents of change’ within the insurers, including product innovation, analytics, claims strategy and technology.

Join insurance industry titans as we explore future-setting trends and practical case studies that will reinvent insurance.