Friday, September 17, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of The Future of Insurance Europe

The Future of Insurance Europe 2021 (4-5th November, Online) unites CEOs and C-Suites to revolutionise insurance, together.

Providing you with the essential strategies to leverage digital advances, improve customer experience and turn risks into opportunity, this is the only meeting in Europe combining tech and innovation with a customer-driven agenda.

With an influx of new technology, emerging risk, and customer demands constantly on the rise, insurers must move fast to truly transform their business. The time is now to embrace change, shift from reactive to proactive and emerge stronger than ever before.