Friday, September 17, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of World AI and RPA Show – MENA

World AI Show is a thought-leadership-driven, business-focused, global series of events that takes place in strategic locations across the world.

As part of the world tour, this MENA edition is virtually gathering pre-qualified CIOs, CEOs, CTOs, Heads of AI, Chief Digital Officers, Heads of Innovation and International AI and RPA experts from the industry.

The show features exciting keynotes, enterprise use-case presentations, product showcase, panel discussions and tech talks to discuss the latest challenges for the sector arising out of the pandemic situation. Witness next-gen AI and RPA solutions from global leaders and explore its relevance and impact on your organisation.