Digitalscouting is a Media Partner of World AI Show – Egypt

Centering Indian Businesses Around Big Data & Analytics

CDOs, CIOs, Data & Analytics Leaders and Heads of IT are convening virtually to discuss the latest strategies and tech trends to power India with data-driven services and devices.

What is World Big Data & Analytics Show?

World Big Data & Analytics Show is a thought-leadership-driven, business-focused, global series of events that takes place in strategic locations across the world. As part of the world tour, this Indian edition is virtually gathering pre-qualified C-Suite IT Leaders, Business Analysts, Data Heads, Heads of Research, Industry Practitioners, IT Decision Makers, and Experts in Big Data & Analytics among others from cross industry verticals across India.

The show features exciting keynotes, government and enterprise use-case presentations, product showcase, panel discussions, and tech talks to discuss the latest challenges and explore the latest applications in data powered solutions.