Digitalscouting is a Media Partner of World Cybersecurity Summit – Qatar

World Cyber Security Summit is a thought-leadership driven, business-focused initiative that provides a platform for CISOs who are looking to explore new-age threats and the technologies/strategies to mitigate them.

The show is virtually hosting CISOs across industry sectors from Qatar who will meet, network, learn and engage with some of the world’s renowned technology thought-leaders, subject matter experts and technology innovators in a constructive, open-dialogue environment to find solutions for issues hindering their information/cybersecurity.