Saturday, July 31, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of World E-Sports and Gaming Summit – Asia

World Esports and Gaming Summit, is Asia’s biggest foray into the esports and gaming space. Set over the course of 2 days, the summit, hosted on a virtual platform, will cover the current state of esports and build on the already strong framework of gaming within the continent.

With an aim of hosting over 1500+ executives/professionals/enthusiasts from all gaming industry verticals, the summit will also act as a platform for change to discuss, deliberate, and share insights within these forward-moving industries.