Friday, September 17, 2021

Digitalscouting is a Media Partner of World SD-WAN & SASE Summit – Asia

World SD-WAN & SASE Summit is a thought-leadership-driven, business-focused, global series of events that takes place in strategic locations across the world.

As part of the world tour, this Asian edition is virtually gathering pre-qualified C-Suite IT Leaders, Data Heads, Heads of Research, Industry Practitioners, IT Decision Makers and Expert service providers in SD-WAN and SASE Technology among others from cross-industry verticals across Asia.

The summit features exciting keynotes, enterprise use-case presentations, product showcase, panel discussions and tech talks to discuss the latest challenges and explore the latest services powered by SD-WAN and SASE technology to enable enterprises and businesses to streamlining their network infrastructure.