ITC + DIA World Tour – Switzerland Stop hosted by Digitalscouting

We are thrilled to announce that Digitalscouting will host the Switzerland Stop in the upcoming ITC + DIA World Tour on the 6th of September at 1 PM CET.

This virtual journey across the globe will make 30 stops across the regions of Americas, EMEA, and APAC from September 1 to 18, 2020 to connect you with the insurtech community from the different parts of the world.

Save the date and join us as we take a closer look at the local insurtech scene of Switzerland.

Registration is free!