AI Time Journal Named Dr. Robin Kiera as one of the 25 Insurtech Influencers to Follow by 2020

Robin Kiera is an ambassador for Female Founders in Insurtech 2020, an open innovation competition targeted at promoting female entrepreneurs with solutions relevant to the insurance industry. He is a personal and virtual speaker at DigitalScouting, a platform for thought leaders, entrepreneurs, and senior managers in finance and insurance. Robin Keira is a co-author of the InsurTECH book. Follow Robin Kiera to stay updated on the latest digitalization, Insurtech, and fintech happenings around the globe.

Who else made it on this awesome list? Find out below.