Commetric Named Dr. Robin Kiera as one of the Neobanking Twitter Influencers

To get a taste of the social media conversation, Commetric analysed 18,399 tweets posted between May 2020 – May 2021 with everything relating to technology, cryptocurrencies, blockchain, AI or innovation as a whole. The social media discussion around neobanking is very dynamic, with many influencers regularly sharing thought leadership.

The CEO of Starling, Anne Boden, was identified by Commetric as the most influential individual under the neobanking spotlight. Spiros Margaris, a venture capitalist and futurist, got the highest influence score in the Twitter world, followed by Interfima, Marc R Gagné, Urs Bolt, Theodora Lau, Dr. Robin Kiera, and other prominent influencers.

To know more about Commetric’s article, click the button below.