Dooing.de Asked Dr. Robin Kiera 10 Questions

Robin is one of the world’s best-known experts in the insurance industry and has over 16 million views a month on his blog and social media channels. Out of his enthusiasm, one of the most sought-after consulting and marketing agencies in the finance and insurance sector emerged.

He also shares with me the “passion” for the same football club and is the model for the first sneaker in the insurance industry. Which club it is and how it all began, you can find out in the following interview. Uuuuand let’s go!

Know more about Robin. Click the buttin below.