Dr. Robin Kiera at EXEC Insurtech Remote

Dr. Robin Kiera – social media influencer, host of the biggest weekly live show on insurance and insurtech and man behind the scenes.

Robin is known for predicting very early the impact of Lemonade or mediating severe lawsuits in the industry.

Shortly after his blog Digitalscouting.de exploded with now over 70.000 Follower and millions of views each month, Robin and his team began to help insurer, banks and start-ups around the world.

Now Digitalscouting stands behind some of the most known and successful use cases in the insurance industry and insurtech community.

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.