Dr. Robin Kiera at Insurtech Business Series Conference

The conference seeks to advance the ideals of ‘InsurTech Business Series’ by engaging insurance professionals on innovations, technology and the opportunities they bring to the Nigerian and African insurance industries. InsurTech Business Series Conference will feature insights from leading experts in the industry like Stephen Alangbo, Rashidat Adebisi, Richard Leftley, Dr. Robin Kiera, Dr. Tunde Salako, Eunice Maina, Ekerete Ola Gam-Ikon, Akin Jones and Dr. Babatunde Obrimah amongst others.