Saturday, October 16, 2021

Dr. Robin Kiera at Virtual Insurtech Forum

Dr. Robin Kiera has held management positions in insurance carriers and private banks as well as start-ups. He is responsible for one of the most successful wealth apps in Germany – amassing over 1 Billion Euro assets under information.

Dr. Kiera founded Digitalscouting.de a content platform for decision makers in the insurance and finance industry with over direct 50.000 follower reaching millions around the world.

Digitalscouting also supports banks, insurer and start-ups in developing digital products and services and attention hacking.

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.