Dr. Robin Kiera is a Certified MOI Ambassador

Dr. Robin Kiera received a “Certificate of Excellence” from the awesome Magic of Innovation (MOI) Team for his active participation as a speaker in #MOI Insurance Innovation Day.

This year, #MOI 2021 has something new. It’s the INSURY Talent Pitching & Award 2021 for insurance managers & brokers under 35 years of age.

Pitch like a startup and win the INSURY Talent Award. Save the Date! #MOI in Vienna (Palace Eschenbach “Tradition meets Innovation“ with Live Streaming) on 29th & 30th September 2021.

Join this year’s MOI! Click the button below to know more.