Dr. Robin Kiera is one of GlobalData’s Top 10 FinTech Influencers on Twitter during Q4 2020

A further analysis of GlobalData’s Fintech Influencer Platform, which tracks more than 200 leading industry experts and their discussions pertaining to the emerging trends, pain areas, new fields of innovation and other popular areas on Twitter, revealed Spiros Margaris, founder of Margaris Ventures, as the top influencer during Q4 2020. Margaris is also a venture capitalist and advisory board member at GENTWO AG. Margaris largely shares updates on fintech, blockchain and AI.

Dr. Robin Kiera is placed at no. 7 with 55 influencer score followed by Sally Eaves, Bradley Leimer, and Sebastian Meunier.

Click the button below to check out the complete list.