Dr. Robin Kiera is one of the Presenters in ‘Communication: The Secret Key to Loyalty’ by Insurtech Insights

With a doctorate in history and over 10 year experience in traditional companies as well as start-ups, Robin Kiera is an Insurtech and Digital Transformation expert, speaker and author.

With experience from corporations like Allianz and GoodGame Studios, Robin uses his hands-on experience as an Advisory Board Member in a handful of startups – and also shares his knowledge and know-how with the world through his keynotes, blogs, and videos.

His passion lies in challenging the status quo to implement tailor-made solutions in the digital age.

He has published articles in blogs and books. He is one of the leading influencers on Insurtech and Fintech in Europe – always scouting for the next big thing.