Dr. Robin Kiera Mentioned by IPFC Online as one of the Top 50 Digital Influencers to Follow at the end of 2020 and in 2021

This list is covering major Topics around the global economic and technical Digital Transformation, such as: Digital Marketing/SEO, Social Media Marketing, Artificial Intelligence, Machine Learning, Deep Learning, Ethics, IoT (Internet of Things), IIoT (Industrial Internet of Things), Algorithms, Neural Networks, Autonomous Vehicles, Digital Health, Cloud, Smart Cities, Automation, Robotics, Robots/Bots/Chatbots, Future of Work, Data Science, Big Data, Analytics, Fintech, Insurtech, DevOps, Edtech, Cyber Security…

The ‘Authority Score’ in this list is a mix of online and also “real life” engagement (this special year 2020 is of course also about ‘online events’ engagement). “Giant” companies are not as always on this list because they don’t “play the same game.”

Click the button below to see the full list.