Dr. Robin Kiera Named as one of the Top 10 EU Influential Voices In Fintech by Holland Fintech

Dr. Robin Kiera is the Founder and CEO of Digital Scouting, a consulting and marketing agency based in Germany. Kiera is an author, renowned speaker, entrepreneur, top-ranked insurance and finance influencer.

Before being recognized as the “Attention Hacker” in the insurance and finance industry, he was labelled as the “Rebel of Industry” for discussing enormous and controversial topics with his speech, videos and blogs. Being genuine with his contributions, he was recognized in top industry rankings, supported by more than 140.000 followers generating 16 millions of reach every month.

See the full list by clicking the button below.