Dr. Robin Kiera on The Digital Mittelstand EP 17 – New Ways to Sell for Mittelstand

In this episode, together with Dr. Robin Kiera, we are talking about new ways to #sell​​​ for #mittelstand​​​ companies.

We have covered topics like;

Why old-school #sales​ methods don’t function anymore?

Examples of Robin’s clients sell through new sales channels?

What can Mittelsatand do better to increase their sales?

One of Robin’s Mittelstand clients sold through TIKTOK, that’s a great example. How’s that possible?

What’s Robin’s top suggestion for mittelstand owners and managers to apply right away?

Robin is the founder of Digital Scouting.de, a consultancy company for sales and marketing. An entrepreneur has a strong background in Insurancetech. He has recently grown his company’s TikTok channel to 100k followers and in his podcast, he had starting guests like Grant Cardone, Gary Vaynerchuk, and Guy Kawasaki.

Listen in this very insightful conversation with Can Adiguzel.