Dr. Robin Kiera Recognized as one of The 100 Most Influential People in FinTech by FinTech Weekly

Dr. Robin Kiera leads the consulting and marketing agency Digitalscouting, serving banks and insurers with insights into fintech and insurtech trends. He is co-author of The InsurTECH Book and a speaker with interests in digitalization, blockchain, AI, and cloud technologies. He is also Ambassador of The Open Voice Network and of Female Founders in InsurTech 2020.

To see the complele list, click the button below.