Saturday, October 16, 2021

IBM named Dr. Robin Kiera as one of the top 10 global influencers in digital transformation, because:

Dr. Kiera has worked in several management positions in insurance and finance. He is a renowned insurance and insurtech expert and regularly speaks at technology conferences around the world. You can also see him blog regularly on digitalscouting.de.  Follow Robin on Twitter.

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.