Insurance and Finance Live with Gary Vaynerchuk Featured on The GaryVee Audio Experience

Today’s episode is a special interview that I did with Dr. Robin Kiera on the show “Insurance and Finance Live” based out of Germany. In this interview, we talk about the importance of building a strong brand on social media and how that brand can be used to build authentic relationships. Enjoy! Let me know what you thought. – Gary Vaynerchuk

Don’t miss the hottest tips in building relationships from Gary Vee. Listen here.