Saturday, October 16, 2021

InsurTech Expert & Influencer, Digitalscouting.de, Hamburg, Germany

Robin Kiera is one of the most known InsurTech experts and influencers reaching millions each month on Linkedin, Twitter, YouTube and his platform Digitalscouting.de.

Robin started his insurance career as Allianz sales agent, selling insurance policies in German living rooms and leading large transformation projects at various insurers. Robin also built up startups, being responsible for digital products amassing billions in revenue and assets under management.

Now he and his team at Digitalscouting support insurance companies and banks in digital transformation and attention hacking.

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.