Saturday, October 16, 2021

Main Stage Opening Keynote: Dr. Robin Kiera

Dr. Robin Kiera is considered not only the “Rebel of the industry” but also a renowned expert of trends and technology in insurance and finance around the world. He was one of the first to identify the potential of Lemonade and predicted Amazon entering the insurance market. His analysis and key-notes belong to the most profound and most discussed. Robin is also responsible for some of the most successful apps in finance and online gaming – with over 1 billion in sales or assets under information.

itsmePNPhttp://prakashpdl.com.np/
Prakash is a tech freak, passionate about every new gadget and technology that comes his way. Always searching, always curios, he managed to gather an astounding experience that is very useful in his journalistic career.