Onalytica Interview with Dr. Robin Kiera

Dr. Robin Kiera has been one of the most influential voices in the international insurance industry for years.

After several high ranking positions in insurance, start-ups and banking he founded Digitalscouting which has become one of the leading niche consulting companies in Europe – developing strategies for the digital era, modernising broker, agent and retail banking sales forces and helping marketing departments leveraging social media and influencer.

Some of the most exciting use cases from Europe but also large tech companies rely on his and his team’s advice.

To read the full interview, click the button below.