April 2021’s Top 3 Digital Influencers

Vala Afshar

Power Score: 67

Chief Digital Evangelist @Salesforce | Columnist: @ZDNet @HuffPost | Show: @DisrupTVShow | Book: https://t.co/oSpLljigAi

Ipfconline

Power Score: 66

Création de Sites Internet Formation et Conseil Informatique #ecommerce #webmaster #seo #DigitalMarketing #foad #seriousgame #AI #BigData

Ipfconline

Simon Porter

Power Score: 66

Leading influencer in #cloud, #bigdata & #IOT. Enabling business to adapt to disruption with agile #HR. WW VP #DigitalHR @ NGA Human Resources. Views are my own