Saturday, July 31, 2021

July 2021’s Top 10 Digital International Insurance Companies

State Farm

Power Score: 67

Official State Farm Twitter, run by the State Farm social team. #HereToHelp from our HQ in Bloomington.

Esurance

Power Score: 66

Clever car hacks. Helpful home tips. Get it all here. Just one more way we make life … and insurance … #SurprisinglyPainless. Qs? Connect with @EsuranceCares.

Steve Cartwright

Currently battling cancer…

Progressive

Power Score: 65

More than 18 million people choose Progressive Insurance to insure their vehicles, making us one of America’s largest auto insurance groups.

Nationwide

Power Score: 65

Nationwide is On Your Side. Did you sing it? You sang it. While you’re here, ♪ take some time to check our site ♪

Allstate Insurance

Power Score: 65

We’re dedicated to helping people live the good life every day.

Discovery

Power Score: 64

Proudly South African company striving to make the world healthier through rewarding healthy living choices. Customer care here 8-5 Mon to Fri

Farmers Insurance

Power Score: 64

Auto, home, life, business insurance and more. 280 characters at a time. We are Farmers. We know a thing or two because we’ve seen a thing or two.

Bajaj Allianz GIC

Power Score: 64

Focused on taking away our customers’ worries, we’re here to protect what they love, because we care. Tweet us using #TweetInsurance to avail our services!

Bupa Arabia

Power Score: 64

أكثر من ٢٠ سنة في تقديم أفضل الرعاية الصحية في المملكة | فريق خدمة العملاء @BupaArabiaCare بوبا العربية شركة خاضعة لإشراف ورقابة البنك المركزي السعودي