Gary Vaynerchuk LIVE on Insurance and Finance Special

How to beat 2020? We had billionaires, entrepreneurs and the who is who of movers and shakers in insurance in finance in our LIVE show.

We are happy to bring to you no other than: entrepreneur, social Media role model and investor Gary Vaynerchuk on Linkedin-Live. Block your calendar on January 11, 2021, Monday, at 3 PM CEST / 9 am EST.

We will ask Gary, how to identify significant trends and act as an insurer, bank or agent, what is take on TikTok is and how to sell in 2021.

As always, this show is for you. So you can ask Gary one question – live. Just register for our WhatsApp alert and we invite you to our show.

Click for WhatsApp Reminder here and Newsletter here.

All of these exciting topics to look forward on our first live show of 2021.