Saturday, July 31, 2021

IBM “Factors that make insurer successful in 2020” – insurance insider with Bea Elbert

From a scale from 1 to 10 – how important is the future of the #insurance industry when applying these topics?

– Lessons from insurance history
– Platform economics
– Lifestyle concierge
– Voice

In the second part in our series, I asked Bea Elbert of IBM and we had a lot of fun discussing this and the use cases at ERGO Group AG, Groupama and MetLife.

I am curious what you think. Are these trends important?

Also, have a look at the IBM white paper, Three Pillars of Insurance Transformation: https://ibm.co/2Boqgkn