Why Amazon Does Not Play Around?

The Insurance industry keeps on improving as time goes by. Modern innovative techniques are coming out every day. If there is one thing that the industry should learn more about, that is disrupting itself.

I shared Amazon’s famous disruption in my keynote speech at Keylane last year. Weird as it may sound, but it is one of Amazon’s greatest move as an e-commerce platform. Disrupting your competitors is not different, but being able to disrupt yourself is a clear indication that you acknowledge your weaknesses and know what to do about it.