Friday, September 17, 2021

Dr. Robin Kiera at SaugaTalks: Shorten B2B Sales Cycle with Authentic Content & Industry Knowledge

This is an interview you won’t want to miss! Dr. Robin Kiera provides easy-to-digest advice on how to sell B2B in 2021.

Watch the insightful conversation with Saugatuck Worldwide founder and principal, Irene Lyakovetsky, on SaugaTalks.

What differentiates you from others to make customers stick with you?

“The key is the people. It has nothing to do with age, gender, ethnical background. It has to do with mindset.” – Dr. Robin Kiera