Friday, September 17, 2021

Dr. Robin Kiera is one of the Top-notch Mentors of The Israeli Insurtech Accelerator

Dr. Robin Kiera is a proud mentor of The Israeli Insurtech Accelerator along with the most respected names of the industry such as Joerg Tobias Hinterthuer, Alexandre Rispal, Benedikt Laudage, Oshri Kaplan, Oshri Kaplan, Dr. Robin Kiera, Florian Graillot, Rob Galbraith, Robin Roberson, Simon Hayes, Dr. Moritz Finkelnburg, Shacher Hefez, Alex Zukerman, Gil Arazi, Brian Hentherington, Arnaud R. Kopp, Daniel Sharon, Prof. Dr. Klime Poposki, Roni Lichtenstein Shany, Ben Shory, Susan Hatten, Cameron Burt, Samy Hazan, John Jackovin, Harold Mahadew, Shlomo Shamay, Michael Byrne, Ido Shomrony, Joan Cuscó, Ericka Krizsan, Emilio Figueroa, Elinor Levinson Gafni, Itamar Farbstein, Lara Halfon, Iris Avrahami, Dikla Wager, Yael Yariv, Yaron Ganot, Florian Schubert, Kristina Franke, Yael Tel-Zur Shitrit, Ofira Eliav, Sivan Peleg Lahar, Ronen Ahuvia, Yael Peer Segal, Nava Weiss, Uzi Baruch, Moshe Shuva, and Danny Maleary.

The Israeli Insurtech Accelerator, led by Kobi Bendelak is a company based in Tel Aviv that is focused on helping insurtech startups accelerate in the insurance world.